Nyt fra Grand Magisterium

Kære Damer og Riddere i Statholderskabet Sverige-Danmark

Vort mangeårige medlem af Stormagistraten og tidligere Statholder Bo Theutenberg KGCHS har efter en stor indsats for Ordenen i såvel vort Statholderskab og som medlem af Stormagistraten, af Ordenens Stormester H.Em. Fernando Kardinal Filoni modtaget udmærkelsen Jerusalem’s Palme i guld.

Denne udmærkelse uddeles sjældent, og kun til personer som har gjort en stor og fortjeneste fuld indsats for Ordenen. Dette er sket efter Bo Theutenberg’s udtræden af Stormagistraten, idet han er faldet for aldersgrænsen.

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke Bo Theutenberg for den store indsats han har ydet i vort Statholderskab, både i forbindelse med dannelsen af Statholderskabet, men også for et utrætteligt arbejde som Statholder i flere omgange. Bo har endvidere haft udviklingen af Ordenen her i Skandinavien for øje i sit arbejde i Stormagistraten.

Sidst men ikke mindst vil jeg ønske Bo Theutenberg et stort tillykke med udmærkelsen og tak for en stor og fortjeneste fuld indsats for såvel Ordenen som for vort Statholderskab.

København, 8. juli 2020.

Jørgen Boesen KCHS

Statholder